Savustusuuni

Tulisija:
Ulkokuori harkko tai tiilivuoraus, koko 105 x 75.
Sisällä tulitiilinen tulipesä
Tulipesän päällä 180-200 kg kiuaskiviä varaamaan lämpöä
Kivien päällä on rasvapelti, ettei tippuva rasva mene kiville ja aiheuta tulipaloa.

Puurakenteet:
Runko Kuhmolaisen CrossLamin  100 mm CLT-levyä
sisäkatto 0.5 mm RST levy
Katon eristeenä mineraalivilla
Katto palahuopa

Lämmittäminen:
Uuni lämmitetään leppäpuilla n. 100-120 asteiseksi, jonka jälkeen laitetaan lihat ritilöille.
Lihat on valmiit n. 8-10 tunnin kuluttua, rakenne on niin lämmönpitävä ettei kypsymisen aikaan
tarvitse lämmittää.

Uunissa on kaksi lämpömittaria, toinen mittaa sisälämpöä ja toinen on lihamittari
Kysy lisää puh 0400 368 144 tai pentti.puurunen(at)hotmail.com

 

 

TOIMITUS SISÄLTÄÄ:

  • CLT-elementit 100 mm
  • vuorilaudat
  • kattovanerit huovan alle
  • sisäkatto 0,5 mm RST-pelti
  • paistoritilät
  • rasvapelti 0,4 mm RST-pelti
  • valurautainen tulipesän luukku
  • tulipesän holvin arinat
  • tulipesän luukun kehys 5 mm RST-levy
  • tuhkaluukku RST
  • kynnyspelti 0,5 mm RST-pelti
  • lämpömittarit -sisälämpö ja lihan lämpö
  • ruuvit kasaamista varten

HINTA 595 € sis. alv:n 24 %.